Οι Αρχές της Βραζιλίας θα μοιράσουν δωρεάν 59 εκατομμύρια προφυλακτικά, κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού, στο πλαίσιο της εκστρατείας καταπολέμησης του AIDS που πλήττει κυρίως τις γυναίκες και τους ομοφυλόφιλους νεαρής ηλικίας.
«Τα περισσότερα κρούσματα μεταξύ 13-19 ετών αφορούν σε γυναίκες. Στους άνδρες ηλικίας 13-24 ετών η κυριότερη αιτία μετάδοσης είναι το ομοφυλοφιλικό σεξ» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, το οποίο και πέρυσι είχε μοιράσει προφυλακτικά με την ευκαιρία της δημοφιλέστερης γιορτής της χώρας.
Το γνωστότερο καρναβάλι της Βραζιλίας είναι αυτό του Ρίο, όπου οι δώδεκα μεγαλύτερες σχολές της σάμπα παρελαύνουν στις 14 και 15 Φεβρουαρίου στη Λεωφόρο Μαρκές ντε Σαπουκάι, στο Σαμποντρόμ.
Υπολογίζεται ότι στη Βραζιλία, μια χώρα 190 εκατομμυρίων κατοίκων, 630.000 άνθρωποι είναι φορείς του AIDS. Κάθε χρόνο καταγράφονται, κατά μέσο όρο, 35.384 νέα κρούσματα.
as mathoun prwta oi vrazilianes na gam...ntai kai na mhn einai mono kounima kai meta as moirasoun profylaxtika
HAHAHAHA e ma esy re Mitsara kserolako den trogesai. Eftases na matheis kai stis Vrazilianes na gam...ntai? Re megale mhn ektithesai allo. Asto ligo na ksekourastei. Eleos.
Από booker29: as mathoun prwta oi vrazilianes na gam...ntai kai na mhn einai mono kounima kai meta as moirasoun profylaxtikaHAHAHAHA e ma esy re Mitsara kserolako den trogesai. Eftases na matheis kai stis Vrazilianes na gam...ntai? Re megale mhn ektithesai allo. Asto ligo na ksekourastei. Eleos.
Εγώ δεν ξέρω ποιος έχει πάει με πόσες αλλά ξέρω ότι συνήθως όταν δε γαμιέται κάποια καλά... κάποιος γαμάει χειρότερα... Και εγω αυτο πιστεβω!!!!!!!!!!!!!!!
Από booker29: Από zifis: exartate ti gamas filean g....as ellinida kontoxontri me ksinismena moutra borei na mhn thn ga...seis kai kalapaizei autoΣωστό και αυτό... αλλά... αμα δε μ αρεσει γιατί να το κάνω?Μπερδεύτηκα... για τις Βραζιλιάνες δε λέγαμε?
gia na fygoun ta xontra re file giati allo
min mou peis oti esy thes na agapiseis gia na ga...seis xaxaxa
Από siopi: eleosas to pistepsoume oti exeis paei me brazilianes...k meta ksipnisesΕεεε.. τωρα δηλαδή τι θα πει αυτό? Είναι επιτυχία να έχεις πάει με Βραζιλιάνα?
ba asto den leei min kaneis kan ton kopo
tha sou proteina apo venezuela einai kaliteres
Από booker29: Από eleni167: Γι αυτό σας κάνουν ό,τι θέλουν οι γυναίκες... τόσο μυαλό κουβαλάτε !! se poio kefali apta 2?xaxaxaxΡε συ γι αυτό μήπως?? μοιράζεται το μυαλό σε δύο.. χάνεται και λίγο στη μοιρασιά.. και δε μένει τίποτα τελικά..Από siopi: o skilos pou gavgizei den dagonei!!k opoios katalaveκι όπου ακούς πολλά κεράσια....
fysika eseis oi gynaikes tha protimousate na pigainei olo to myalo sto katw kefali swsta?xaxaxxa
Από catia: ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΧΙΛΟΠΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΛΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΠΕΡΝΑΓΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΠΛΗΘΙΣΜΟΣ ΤΟΥ SITE ΘΑ ΒΑΡΑΓΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ....
pesta re file
eixe kamia sxesh me tis kontoxontres ellinides me ta ksinismena moutra?
an evazes foto den tha varagane oi adres,oi gynaikes tha varagane to kefali tous apthn zhlia
Από GSXR1000K6: ΑΠΛΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝ ΠΕΡΝΑΓΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΠΛΗΘΙΣΜΟΣ ΤΟΥ SITE ΘΑ ΒΑΡΑΓΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ....An tin peraseis moni tis? Αχ βρε παιδί μου... τετοιο κορμί να το χαιρονται οι βραζιλιάνες....... καλά να πάθετε ελληνίδες.. κομπλεξαρες, στόκοι και μπάζα.. σε ένα..
Από GSXR1000K6: ΑΠΛΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝ ΠΕΡΝΑΓΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΠΛΗΘΙΣΜΟΣ ΤΟΥ SITE ΘΑ ΒΑΡΑΓΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ....An tin peraseis moni tis? Αχ βρε παιδί μου... τετοιο κορμί να το χαιρονται οι βραζιλιάνες....... καλά να πάθετε ελληνίδες.. κομπλεξαρες, στόκοι και μπάζα.. σε ένα..
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...
ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΕΣ , ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΕΣ ,ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ... , ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΜΑΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ...?!
ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ,ΓΑΤΑΚΙΑ,CARTOON ΒΛΕΠΩ...ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ...? ΚΑΤΙ TOP MODEL ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET...!
A ΡΕ...ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ!
ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ
ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΥΨΟΥΣ 1,50 ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣ 80 ΚΙΛΩΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
...ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΟΡΕΞΗ...!
ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ...ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΟΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ!!
Από eleni167: Από GSXR1000K6: ΑΠΛΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝ ΠΕΡΝΑΓΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΠΛΗΘΙΣΜΟΣ ΤΟΥ SITE ΘΑ ΒΑΡΑΓΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ....An tin peraseis moni tis? Αχ βρε παιδί μου... τετοιο κορμί να το χαιρονται οι βραζιλιάνες....... καλά να πάθετε ελληνίδες.. κομπλεξαρες, στόκοι και μπάζα.. σε ένα.. ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ... ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΕΣ , ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΕΣ ,ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ... , ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΜΑΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ...?! ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ,ΓΑΤΑΚΙΑ,CARTOON ΒΛΕΠΩ...ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ...? ΚΑΤΙ TOP MODEL ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET...! A ΡΕ...ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ! ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΥΨΟΥΣ 1,50 ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣ 80 ΚΙΛΩΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ... ...ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΟΡΕΞΗ...! ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ...ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΟΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ!! ΦΙΛΙΑ.
Από eleni167: Γι αυτό σας κάνουν ό,τι θέλουν οι γυναίκες... τόσο μυαλό κουβαλάτε !! se poio kefali apta 2?xaxaxax
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ BOOKER29.
MIA XAΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ...!
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ...
ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΟΣΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 EUROS...ΣΤΑ 21...ΚΑΙΓΕΤΑΙ!! (ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...)
Από booker29: Από eleni167: Γι αυτό σας κάνουν ό,τι θέλουν οι γυναίκες... τόσο μυαλό κουβαλάτε !! se poio kefali apta 2?xaxaxax ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ BOOKER29. MIA XAΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ...! ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ... ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΟΣΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 EUROS...ΣΤΑ 21...ΚΑΙΓΕΤΑΙ!! (ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...) ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. ΗΛΙΑΣ.
merikes fores kai 15 eyrw
pros mataxourgio meria xxaxax
Από eleni167: ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ... ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΕΣ , ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΕΣ ,ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ... , ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΜΑΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ...?! ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ,ΓΑΤΑΚΙΑ,CARTOON ΒΛΕΠΩ...ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ...? ΚΑΤΙ TOP MODEL ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET...! A ΡΕ...ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ!
είμαστε ακριβοθώρητες.. για λίγους και εκλεκτούς...
Από GSXR1000K6: Από eleni167: ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΕΣ , ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΕΣ ,ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ... , ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΜΑΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ...?!ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ,ΓΑΤΑΚΙΑ,CARTOON ΒΛΕΠΩ...ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ...? ΚΑΤΙ TOP MODEL ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET...!A ΡΕ...ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ!είμαστε ακριβοθώρητες.. για λίγους και εκλεκτούς...
gia poly ligous omws e
kai esy perimeneis na agaphseis ton ippoth sto aspro alogo
mono etsi 8a mporousate na exete mia gineka(omorfi kouklara gomenara k opos allios to lete) dipla sas.(esto k gia ligo).ap oti fenete!eytixos iparxoun k aytes...k etsi essigeite pos k eixe toses brazilianes to alo paidi...
mono etsi 8a mporousate na exete mia gineka(omorfi kouklara gomenara k opos allios to lete) dipla sas.(esto k gia ligo).ap oti fenete!eytixos iparxoun k aytes...k etsi essigeite pos k eixe toses brazilianes to alo paidi...
edw sou leei oti eixe sxesh 2 xronia o filos kai esy petas yponnooumena?ntropi
kai etsi kai alliwtika
ta xontra na feugoun
ta psila ta kratame gia ellinides
otan tha tis agapisoume
xaxaxxa
k oti leei o ka8enas emeis 8a to xapsoume ntropi.....k den eipa tpt kako sto oti pate se aytes isa isa na ma8ete k merika kolpakia gia tis xontroules tis ellinides otan 8a tis agapisete :P
emeis xeroume kolpakia
oi kontoxontres ellinides me ta ksinismena moutra den xeroun,kai an xeroun den kanoun
einai ntropales
xaxax
Από booker29: Από siopi: na tis ma8ete vre afou kserete ..otan agapas exeis k ipomoni ...poios agapaei?agapouli kai aggalitsa psaxnete eseis?otan 8a agapiseis...ase ti psaxnoume emeis tora gia sas legame
sou fenomai gia antrwpos pou agapaw tous synantrwpous mou?xaxaxx
Από GSXR1000K6: ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΟΣΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 EUROS...ΣΤΑ 21...ΚΑΙΓΕΤΑΙ!! (ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...) ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. ΗΛΙΑΣ. merikes fores kai 15 eyrw pros mataxourgio meria xxaxax
Βλέπω ξέρετε λεπτομέρειες.. τιμές, περιοχές.... όπως φαίνεται η τσέπη σας δεν είναι ανάλογη των αξιώσεών σας..
Από GSXR1000K6: ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΟΣΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 EUROS...ΣΤΑ 21...ΚΑΙΓΕΤΑΙ!! (ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...) ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. ΗΛΙΑΣ. merikes fores kai 15 eyrw pros mataxourgio meria xxaxax
Βλέπω ξέρετε λεπτομέρειες.. τιμές, περιοχές.... όπως φαίνεται η τσέπη σας δεν είναι ανάλογη των αξιώσεών σας..
opoy akoys polla kerasia.... Από booker29: Από GSXR1000K6: ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΟΣΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 EUROS...ΣΤΑ 21...ΚΑΙΓΕΤΑΙ!! (ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...) ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. ΗΛΙΑΣ. merikes fores kai 15 eyrwpros mataxourgio meria xxaxaxΒλέπω ξέρετε λεπτομέρειες.. τιμές, περιοχές.... όπως φαίνεται η τσέπη σας δεν είναι ανάλογη των αξιώσεών σας..
giati ta grafeis 2 fores ola?
oloi oi adres ta kseroun auta
den stoxoun xanapei?
opoy akoys polla kerasia.... Από booker29: Από GSXR1000K6: ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΟΣΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 EUROS...ΣΤΑ 21...ΚΑΙΓΕΤΑΙ!! (ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...) ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. ΗΛΙΑΣ. merikes fores kai 15 eyrwpros mataxourgio meria xxaxaxΒλέπω ξέρετε λεπτομέρειες.. τιμές, περιοχές.... όπως φαίνεται η τσέπη σας δεν είναι ανάλογη των αξιώσεών σας..
Ρε ελενάκι μου πάρτο χαμπάρι.Το 99% των ανδρών είναι λόγια και φούμαρα.Το παίζουν σκληροί οι παληκαράδες αλλά όταν έχουν τις κοπέλες τους δίπλα τους, κάνουν τις κότες και τους λένε ότι τις αγαπάνε και καλά για να μην τις χάσουν..χαχαχαχαχα και βλέπουν δεξιά και αριστερά σαν λαγοί ποιος τις κοιτάει.Από πίσω τους λένε άλλα.Κύριοι αν έχετε αρχ**** να τα λέτε και μπροστά τους όχι να κάνετε τους γλυκούς και τους υπερπροστατευτικούς γιατί εσείς κάνετε τα λιγούρια όταν βλέπετε γυναίκα όχι αυτές..Άιντε γιατί καιρός είναι να τα ακούσετε και χύμα..
Από eleni167: opoy akoys polla kerasia.... Από booker29: Από GSXR1000K6: ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΟΣΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 EUROS...ΣΤΑ 21...ΚΑΙΓΕΤΑΙ!! (ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...) ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. ΗΛΙΑΣ. merikes fores kai 15 eyrwpros mataxourgio meria xxaxaxΒλέπω ξέρετε λεπτομέρειες.. τιμές, περιοχές.... όπως φαίνεται η τσέπη σας δεν είναι ανάλογη των αξιώσεών σας..Ρε ελενάκι μου πάρτο χαμπάρι.Το 99% των ανδρών είναι λόγια και φούμαρα.Το παίζουν σκληροί οι παληκαράδες αλλά όταν έχουν τις κοπέλες τους δίπλα τους, κάνουν τις κότες και τους λένε ότι τις αγαπάνε και καλά για να μην τις χάσουν..χαχαχαχαχα και βλέπουν δεξιά και αριστερά σαν λαγοί ποιος τις κοιτάει.Από πίσω τους λένε άλλα.Κύριοι αν έχετε αρχ**** να τα λέτε και μπροστά τους όχι να κάνετε τους γλυκούς και τους υπερπροστατευτικούς γιατί εσείς κάνετε τα λιγούρια όταν βλέπετε γυναίκα όχι αυτές..Άιντε γιατί καιρός είναι να τα ακούσετε και χύμα..
sthn kne sta eipan auta?ksexases na peis oti ftaine oi amerikanoi
xaxaxaxxa
kai to parakseno einai oti ta akousate apo ena antras...gt an 8a ta elega egw den 8a eixan aksia
e kala auto paizei
xaxaxxaxaxx
yparxoun polloi moun.....douloi
agapoulides kai saliarides
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαα μου**λοι εμείς..αλλά το κεφαλάκι το κάτω το σκέφτεστε πολύ και για να το ικανοποιήσετε το γλύψιμο πέφτει βροχή....μείνετε και λίγο στο ύψος σας δεν κάνει και κακό...και να ξέρεις πως όσες και να γ**** για να σου μιλήσω και λίγο στην γλώσσα σου πιο άντρας δεν θα γίνεις δυστυχώς....
Από booker29: Από siopi: kai to parakseno einai oti ta akousate apo ena antras...gt an 8a ta elega egw den 8a eixan aksia e kala auto paizei xaxaxxaxaxx yparxoun polloi moun.....douloi agapoulides kai saliarides χαχαχαχαχαχαχαχαχχαα μου**λοι εμείς..αλλά το κεφαλάκι το κάτω το σκέφτεστε πολύ και για να το ικανοποιήσετε το γλύψιμο πέφτει βροχή....μείνετε και λίγο στο ύψος σας δεν κάνει και κακό...και να ξέρεις πως όσες και να γ**** για να σου μιλήσω και λίγο στην γλώσσα σου πιο άντρας δεν θα γίνεις δυστυχώς....
ela twra pou parexigithikes kiolas
eipame etsi gia to skor re
na exoume kati na lene me thn parea
opws eipa kai pio panw gia ta xontra
xaxaxaxxa
Από booker29: Από siopi: kai to parakseno einai oti ta akousate apo ena antras...gt an 8a ta elega egw den 8a eixan aksia e kala auto paizei xaxaxxaxaxx yparxoun polloi moun.....douloi agapoulides kai saliarides χαχαχαχαχαχαχαχαχχαα μου**λοι εμείς..αλλά το κεφαλάκι το κάτω το σκέφτεστε πολύ και για να το ικανοποιήσετε το γλύψιμο πέφτει βροχή....μείνετε και λίγο στο ύψος σας δεν κάνει και κακό...και να ξέρεις πως όσες και να γ**** για να σου μιλήσω και λίγο στην γλώσσα σου πιο άντρας δεν θα γίνεις δυστυχώς....ela twra pou parexigithikes kiolas
eipame etsi gia to skor re
na exoume kati na lene me thn parea
opws eipa kai pio panw gia ta xontra
xaxaxaxxa
Τι να παρεξηγηθώ ρε booker εγώ;;τι με πέρασες;Απλά να γίνετε λίγο άντρες και να φύγετε από αυτές τις αυταπάτες που έχετε εκτός αν λειτουργούν σαν ψυχικά τονωτικά οπότε πάο πάσο...Στο κάτω κάτω εμένα 2 χρονια ξέρουν πολύ καλά ποιος είμαι και το αν ζορίζομαι..δεν θα με μάθουν τώρα
Από booker29: Από goldboy: Από booker29: Από siopi: kai to parakseno einai oti ta akousate apo ena antras...gt an 8a ta elega egw den 8a eixan aksia e kala auto paizei xaxaxxaxaxx yparxoun polloi moun.....douloi agapoulides kai saliarides χαχαχαχαχαχαχαχαχχαα μου**λοι εμείς..αλλά το κεφαλάκι το κάτω το σκέφτεστε πολύ και για να το ικανοποιήσετε το γλύψιμο πέφτει βροχή....μείνετε και λίγο στο ύψος σας δεν κάνει και κακό...και να ξέρεις πως όσες και να γ**** για να σου μιλήσω και λίγο στην γλώσσα σου πιο άντρας δεν θα γίνεις δυστυχώς....ela twra pou parexigithikes kiolas eipame etsi gia to skor re na exoume kati na lene me thn parea opws eipa kai pio panw gia ta xontra xaxaxaxxaΤι να παρεξηγηθώ ρε booker εγώ;;τι με πέρασες;Απλά να γίνετε λίγο άντρες και να φύγετε από αυτές τις αυταπάτες που έχετε εκτός αν λειτουργούν σαν ψυχικά τονωτικά οπότε πάο πάσο...Στο κάτω κάτω εμένα 2 χρονια ξέρουν πολύ καλά ποιος είμαι και το αν ζορίζομαι..δεν θα με μάθουν τώρα
ti psyxedelies einai autes xaxaxxa
eipame gia to skor mwre,na ginetai paixnidi kai na mhn variomaste
den yparxei vathytero noima apo pisw,min to psaxneis,oti grafw einai etsi apla
Από booker29: Από goldboy: Από booker29: Από siopi: kai to parakseno einai oti ta akousate apo ena antras...gt an 8a ta elega egw den 8a eixan aksia e kala auto paizei xaxaxxaxaxx yparxoun polloi moun.....douloi agapoulides kai saliarides χαχαχαχαχαχαχαχαχχαα μου**λοι εμείς..αλλά το κεφαλάκι το κάτω το σκέφτεστε πολύ και για να το ικανοποιήσετε το γλύψιμο πέφτει βροχή....μείνετε και λίγο στο ύψος σας δεν κάνει και κακό...και να ξέρεις πως όσες και να γ**** για να σου μιλήσω και λίγο στην γλώσσα σου πιο άντρας δεν θα γίνεις δυστυχώς....ela twra pou parexigithikes kiolas eipame etsi gia to skor re na exoume kati na lene me thn parea opws eipa kai pio panw gia ta xontra xaxaxaxxaΤι να παρεξηγηθώ ρε booker εγώ;;τι με πέρασες;Απλά να γίνετε λίγο άντρες και να φύγετε από αυτές τις αυταπάτες που έχετε εκτός αν λειτουργούν σαν ψυχικά τονωτικά οπότε πάο πάσο...Στο κάτω κάτω εμένα 2 χρονια ξέρουν πολύ καλά ποιος είμαι και το αν ζορίζομαι..δεν θα με μάθουν τώραti psyxedelies einai autes xaxaxxa
eipame gia to skor mwre,na ginetai paixnidi kai na mhn variomaste
den yparxei vathytero noima apo pisw,min to psaxneis,oti grafw einai etsi apla
Ναι το ξερω ρε booker για πλάκα όλα.Η πρόκληση για πλάκα....τα χυδαία για πλάκα...οι ειρωνίες για πλάκα....το να χέζεις όλα τα post για πλάκα...ε να μην σχολιάσουμε και καμμιά φωτογραφία για να μειώσουμε και λίγο καμμια κοπελιά για πλάκα μωρέ.....looooool.Ίσως να είμαι πολύ άσχημα διαπεδαγωγημένος τελικά από μικρός και δεν θα μπορώ να σταθώ στο τέλος κοινωνικά και πουθενά!!!
Από booker29: Από goldboy: Από booker29: Από goldboy: Από booker29: Από siopi: kai to parakseno einai oti ta akousate apo ena antras...gt an 8a ta elega egw den 8a eixan aksia e kala auto paizei xaxaxxaxaxx yparxoun polloi moun.....douloi agapoulides kai saliarides χαχαχαχαχαχαχαχαχχαα μου**λοι εμείς..αλλά το κεφαλάκι το κάτω το σκέφτεστε πολύ και για να το ικανοποιήσετε το γλύψιμο πέφτει βροχή....μείνετε και λίγο στο ύψος σας δεν κάνει και κακό...και να ξέρεις πως όσες και να γ**** για να σου μιλήσω και λίγο στην γλώσσα σου πιο άντρας δεν θα γίνεις δυστυχώς....ela twra pou parexigithikes kiolas eipame etsi gia to skor re na exoume kati na lene me thn parea opws eipa kai pio panw gia ta xontra xaxaxaxxaΤι να παρεξηγηθώ ρε booker εγώ;;τι με πέρασες;Απλά να γίνετε λίγο άντρες και να φύγετε από αυτές τις αυταπάτες που έχετε εκτός αν λειτουργούν σαν ψυχικά τονωτικά οπότε πάο πάσο...Στο κάτω κάτω εμένα 2 χρονια ξέρουν πολύ καλά ποιος είμαι και το αν ζορίζομαι..δεν θα με μάθουν τώραti psyxedelies einai autes xaxaxxa eipame gia to skor mwre,na ginetai paixnidi kai na mhn variomaste den yparxei vathytero noima apo pisw,min to psaxneis,oti grafw einai etsi apla Ναι το ξερω ρε booker για πλάκα όλα.Η πρόκληση για πλάκα....τα χυδαία για πλάκα...οι ειρωνίες για πλάκα....το να χέζεις όλα τα post για πλάκα...ε να μην σχολιάσουμε και καμμιά φωτογραφία για να μειώσουμε και λίγο καμμια κοπελιά για πλάκα μωρέ.....looooool.Ίσως να είμαι πολύ άσχημα διαπεδαγωγημένος τελικά από μικρός και δεν θα μπορώ να σταθώ στο τέλος κοινωνικά και πουθενά!!!
poianhs kopelas sxoliasa thn foto kai thn meiwsa?
diladi thes na peis oti den agapaw tous antrwpous?xaxaxax
min kaneis spekula kniti,epese to kathestos,den yparxei to komma poia xaxax
Δεν πειράζει βρε μην τσακώνεστε.. θα περάσει.. εφηβεία είναι.. σ άλλους μπορεί να είναι λίγο παρατεταμένη. Goldboy, θα μου επιτρέψεις να έχω μια λίγο διαφορετική αποψη.. δεν είναι το 99% των ανδρών έτσι.
Υ.Γ. Θα βοηθούσε πολύ να μας ενημέρωνες για την ηλικία σου φίλτατε booker, ίσως να έχουμε μεγαλύτερη κατανόηση έτσι.
Από siopi: kai to parakseno einai oti ta akousate apo ena antras...gt an 8a ta elega egw den 8a eixan aksiaΚΑΤΙ ΤΥΡΙΚΟΥΛΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΧΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...
Από siopi: kai to parakseno einai oti ta akousate apo ena antras...gt an 8a ta elega egw den 8a eixan aksiaΚΑΤΙ ΤΥΡΙΚΟΥΛΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΧΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...
einai kniths re
dikaiologeitai
exei megalwsei me kontoxontres pouxan trixes sthn masxali kai diavazane marx
xaxaxaxax
exei epireastei
Δεν πειράζει βρε μην τσακώνεστε.. θα περάσει.. εφηβεία είναι.. σ άλλους μπορεί να είναι λίγο παρατεταμένη.Goldboy, θα μου επιτρέψεις να έχω μια λίγο διαφορετική αποψη.. δεν είναι το 99% των ανδρών έτσι. Υ.Γ. Θα βοηθούσε πολύ να μας ενημέρωνες για την ηλικία σου φίλτατε booker, ίσως να έχουμε μεγαλύτερη κατανόηση έτσι.
to 29 den einai oti fadazese poniri xaxaxax
einai h hlikia
Δεν πειράζει βρε μην τσακώνεστε.. θα περάσει.. εφηβεία είναι.. σ άλλους μπορεί να είναι λίγο παρατεταμένη.Goldboy, θα μου επιτρέψεις να έχω μια λίγο διαφορετική αποψη.. δεν είναι το 99% των ανδρών έτσι. Υ.Γ. Θα βοηθούσε πολύ να μας ενημέρωνες για την ηλικία σου φίλτατε booker, ίσως να έχουμε μεγαλύτερη κατανόηση έτσι.
...ΟΜΟΡΦΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ 44 ΕΙΜΑΙ.
...ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ,ΖΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ.
Από eleni167: Δεν πειράζει βρε μην τσακώνεστε.. θα περάσει.. εφηβεία είναι.. σ άλλους μπορεί να είναι λίγο παρατεταμένη.Goldboy, θα μου επιτρέψεις να έχω μια λίγο διαφορετική αποψη.. δεν είναι το 99% των ανδρών έτσι. Υ.Γ. Θα βοηθούσε πολύ να μας ενημέρωνες για την ηλικία σου φίλτατε booker, ίσως να έχουμε μεγαλύτερη κατανόηση έτσι....ΟΜΟΡΦΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ 44 ΕΙΜΑΙ. ...ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ,ΖΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ.
eides ti sou einai h shmerini neolaia file
den sevetai tipota
oute tous megaliterous
Από booker29: Από goldboy: Από booker29: Από goldboy: Από booker29: Από siopi: kai to parakseno einai oti ta akousate apo ena antras...gt an 8a ta elega egw den 8a eixan aksia e kala auto paizei xaxaxxaxaxx yparxoun polloi moun.....douloi agapoulides kai saliarides χαχαχαχαχαχαχαχαχχαα μου**λοι εμείς..αλλά το κεφαλάκι το κάτω το σκέφτεστε πολύ και για να το ικανοποιήσετε το γλύψιμο πέφτει βροχή....μείνετε και λίγο στο ύψος σας δεν κάνει και κακό...και να ξέρεις πως όσες και να γ**** για να σου μιλήσω και λίγο στην γλώσσα σου πιο άντρας δεν θα γίνεις δυστυχώς....ela twra pou parexigithikes kiolas eipame etsi gia to skor re na exoume kati na lene me thn parea opws eipa kai pio panw gia ta xontra xaxaxaxxaΤι να παρεξηγηθώ ρε booker εγώ;;τι με πέρασες;Απλά να γίνετε λίγο άντρες και να φύγετε από αυτές τις αυταπάτες που έχετε εκτός αν λειτουργούν σαν ψυχικά τονωτικά οπότε πάο πάσο...Στο κάτω κάτω εμένα 2 χρονια ξέρουν πολύ καλά ποιος είμαι και το αν ζορίζομαι..δεν θα με μάθουν τώραti psyxedelies einai autes xaxaxxa eipame gia to skor mwre,na ginetai paixnidi kai na mhn variomaste den yparxei vathytero noima apo pisw,min to psaxneis,oti grafw einai etsi apla Ναι το ξερω ρε booker για πλάκα όλα.Η πρόκληση για πλάκα....τα χυδαία για πλάκα...οι ειρωνίες για πλάκα....το να χέζεις όλα τα post για πλάκα...ε να μην σχολιάσουμε και καμμιά φωτογραφία για να μειώσουμε και λίγο καμμια κοπελιά για πλάκα μωρέ.....looooool.Ίσως να είμαι πολύ άσχημα διαπεδαγωγημένος τελικά από μικρός και δεν θα μπορώ να σταθώ στο τέλος κοινωνικά και πουθενά!!!poianhs kopelas sxoliasa thn foto kai thn meiwsa?
diladi thes na peis oti den agapaw tous antrwpous?xaxaxax
min kaneis spekula kniti,epese to kathestos,den yparxei to komma poia xaxax
πολλες φωτογραφίες έχεις σχολιάσει με τον πιο απαράδεκτο και προσβλητικό τρόπο και όταν λέω κάτι το λέω και είναι απόλυτα αληθές αλλά έπρεπε να τα βγάλω φωτογραφία να στα στήλω να τα δεις..τέλος πάντων σου ξαναλέω αν σε καλύπτει ψυχικά η απλά θες να φανείς, οκ αλλά και λίγο σεβασμός δεν βλάπτει....Μπράβο δεν θα σου πει κανείς..Α!!! και μία συμβουλή.Άν αξιωθείς και κάνεις κάποια μέρα καμμία κορούλα να της μάθεις να πηγαίνει με 300 την ημέρα και φυσικά χωρίς προφυλακτικό αφού το κατακρίνεις γιατί το latex δημιουργεί και αλλεργίες...και μπορεί να ερεθιστεί το εργαλείο της..και προβλέπω να σου ακουμπάει πολύ πιο κάτω και από 20 euro στο τέλος...
Από booker29: Από goldboy: Από booker29: Από goldboy: Από booker29: Από goldboy: Από booker29: Από siopi: kai to parakseno einai oti ta akousate apo ena antras...gt an 8a ta elega egw den 8a eixan aksia e kala auto paizei xaxaxxaxaxx yparxoun polloi moun.....douloi agapoulides kai saliarides χαχαχαχαχαχαχαχαχχαα μου**λοι εμείς..αλλά το κεφαλάκι το κάτω το σκέφτεστε πολύ και για να το ικανοποιήσετε το γλύψιμο πέφτει βροχή....μείνετε και λίγο στο ύψος σας δεν κάνει και κακό...και να ξέρεις πως όσες και να γ**** για να σου μιλήσω και λίγο στην γλώσσα σου πιο άντρας δεν θα γίνεις δυστυχώς....ela twra pou parexigithikes kiolas eipame etsi gia to skor re na exoume kati na lene me thn parea opws eipa kai pio panw gia ta xontra xaxaxaxxaΤι να παρεξηγηθώ ρε booker εγώ;;τι με πέρασες;Απλά να γίνετε λίγο άντρες και να φύγετε από αυτές τις αυταπάτες που έχετε εκτός αν λειτουργούν σαν ψυχικά τονωτικά οπότε πάο πάσο...Στο κάτω κάτω εμένα 2 χρονια ξέρουν πολύ καλά ποιος είμαι και το αν ζορίζομαι..δεν θα με μάθουν τώραti psyxedelies einai autes xaxaxxa eipame gia to skor mwre,na ginetai paixnidi kai na mhn variomaste den yparxei vathytero noima apo pisw,min to psaxneis,oti grafw einai etsi apla Ναι το ξερω ρε booker για πλάκα όλα.Η πρόκληση για πλάκα....τα χυδαία για πλάκα...οι ειρωνίες για πλάκα....το να χέζεις όλα τα post για πλάκα...ε να μην σχολιάσουμε και καμμιά φωτογραφία για να μειώσουμε και λίγο καμμια κοπελιά για πλάκα μωρέ.....looooool.Ίσως να είμαι πολύ άσχημα διαπεδαγωγημένος τελικά από μικρός και δεν θα μπορώ να σταθώ στο τέλος κοινωνικά και πουθενά!!!poianhs kopelas sxoliasa thn foto kai thn meiwsa? diladi thes na peis oti den agapaw tous antrwpous?xaxaxax min kaneis spekula kniti,epese to kathestos,den yparxei to komma poia xaxaxπολλες φωτογραφίες έχεις σχολιάσει με τον πιο απαράδεκτο και προσβλητικό τρόπο και όταν λέω κάτι το λέω και είναι απόλυτα αληθές αλλά έπρεπε να τα βγάλω φωτογραφία να στα στήλω να τα δεις..τέλος πάντων σου ξαναλέω αν σε καλύπτει ψυχικά η απλά θες να φανείς, οκ αλλά και λίγο σεβασμός δεν βλάπτει....Μπράβο δεν θα σου πει κανείς..Α!!! και μία συμβουλή.Άν αξιωθείς και κάνεις κάποια μέρα καμμία κορούλα να της μάθεις να πηγαίνει με 300 την ημέρα και φυσικά χωρίς προφυλακτικό αφού το κατακρίνεις γιατί το latex δημιουργεί και αλλεργίες...και μπορεί να ερεθιστεί το εργαλείο της..και προβλέπω να σου ακουμπάει πολύ πιο κάτω και από 20 euro στο τέλος...
oti peis gebels xaxax
ntropi sou na milas etsi se kapoion pou agapaei ton synathwpo toy toso poli kai exei euaisthisies xaxax
entaxei to katalava oti den tha me kaneis parea spekoulisth xaxaxax
kali kathari deutera me agapi gia olous tous antrwpous
Από GSXR1000K6: ...ΟΜΟΡΦΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ 44 ΕΙΜΑΙ....ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ,ΖΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ.Από booker29: to 29 den einai oti fadazese poniri xaxaxaxeinai h hlikiaΑπίστευτο!! Τέτοια παρατεταμένη εφηβεία πρώτη φορά συναντώ !!!
koita se auto den exeis adiko,eimai efhvos se themata antoxhs xaxaxxa
Από eleni167: Δεν πειράζει βρε μην τσακώνεστε.. θα περάσει.. εφηβεία είναι.. σ άλλους μπορεί να είναι λίγο παρατεταμένη.Goldboy, θα μου επιτρέψεις να έχω μια λίγο διαφορετική αποψη.. δεν είναι το 99% των ανδρών έτσι. Υ.Γ. Θα βοηθούσε πολύ να μας ενημέρωνες για την ηλικία σου φίλτατε booker, ίσως να έχουμε μεγαλύτερη κατανόηση έτσι.to 29 den einai oti fadazese poniri xaxaxax einai h hlikia
...ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΓΕ!
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΕΤΣΙ!
Από GSXR1000K6: ίσως να έχουμε μεγαλύτερη κατανόηση έτσι.to 29 den einai oti fadazese poniri xaxaxax einai h hlikia
...ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΓΕ! ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΕΤΣΙ!
Δεν το μαζεύεις λιγάκι? Θά πρεπε στην ηλικία σου να αντιλαμβάνεσαι καλύτερα κάποια όρια.. η μαγκιά είναι αυτή, όχι με πόσες πήγες κι αν ήταν βραζιλιάνες..
Από GSXR1000K6: ίσως να έχουμε μεγαλύτερη κατανόηση έτσι.to 29 den einai oti fadazese poniri xaxaxax einai h hlikia ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΓΕ!ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΕΤΣΙ!Δεν το μαζεύεις λιγάκι? Θά πρεπε στην ηλικία σου να αντιλαμβάνεσαι καλύτερα κάποια όρια.. η μαγκιά είναι αυτή, όχι με πόσες πήγες κι αν ήταν βραζιλιάνες..
thn alitheia leme,sxetika me tis vrazilianes vs ellinides
ακομα εδω ειστε ρε παιδια; αντε μαζευτειτε να βαλουμε και καμια σκουπα... αχουρι μου το κανατε!
Αυτή είναι η μαγκιά ... για να μαθαίνετε... χιούμορ και ευστροφία .... γειά σου ρε ζίφη...
Από booker29: thn alitheia leme,sxetika me tis vrazilianes vs ellinides
ποια αλήθεια ??? έλεος!! μου θελετε και ελληνίδες... σιγά μην παει η ελληνίδα μαζί σας... καμια αλλοδαπή που δεν καταλαβαίνει τι της λες και πολύ σας είναι..
Από GSXR1000K6: ίσως να έχουμε μεγαλύτερη κατανόηση έτσι.to 29 den einai oti fadazese poniri xaxaxax einai h hlikia ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΓΕ!ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΕΤΣΙ!Δεν το μαζεύεις λιγάκι? Θά πρεπε στην ηλικία σου να αντιλαμβάνεσαι καλύτερα κάποια όρια.. η μαγκιά είναι αυτή, όχι με πόσες πήγες κι αν ήταν βραζιλιάνες..
...ΑΠΛΑ ΔΩΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...
Από zifis: ακομα εδω ειστε ρε παιδια; αντε μαζευτειτε να βαλουμε και καμια σκουπα... αχουρι μου το κανατε!Αυτή είναι η μαγκιά ... για να μαθαίνετε... χιούμορ και ευστροφία .... γειά σου ρε ζίφη...Από booker29: thn alitheia leme,sxetika me tis vrazilianes vs ellinidesποια αλήθεια ??? έλεος!! μου θελετε και ελληνίδες... σιγά μην παει η ελληνίδα μαζί σας... καμια αλλοδαπή που δεν καταλαβαίνει τι της λες και πολύ σας είναι..
nai enw oi ellinides einai fwstires antilhpsews kai apopsewn xaxax
ase pou otan erthei ekeinh h fash den xreiazetai na les
ekei milane ta matia xaxaxxa
kai oxi mono....
Από siopi: mhn valete oles tis ellhnides sto idio kazani ..krima iparxoun toses polu omorfes k glikes!!giati kolisate stis ales?...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΑΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ. ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ...
opoios tis vrei kerdizei kai xrysoun orologion xaxaxaxax
Από booker29: nai enw oi ellinides einai fwstires antilhpsews kai apopsewn xaxax ase pou otan erthei ekeinh h fash den xreiazetai na les ekei milane ta matia xaxaxxa kai oxi mono....
δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά σε πουλάνε και σ αγοράζουν οι περισσότερες... όσο για τη φάση.. μέχρι να την φτάσεις εκεί έχεις δρόμο ... αν τη φτάσεις
Από booker29: nai enw oi ellinides einai fwstires antilhpsews kai apopsewn xaxaxase pou otan erthei ekeinh h fash den xreiazetai na lesekei milane ta matia xaxaxxakai oxi mono....δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά σε πουλάνε και σ αγοράζουν οι περισσότερες... όσο για τη φάση.. μέχρι να την φτάσεις εκεί έχεις δρόμο ... αν τη φτάσεις
kala oti einai koutoponires kai koitan mono to symferon tous symfwnw
eides pou ta vrikame telika
symfwnhsame
χαρά στο κουράγιο σας παιδιά!ειλικρινά θαυμάζω τις αντοχές σας! εγώ θα παραθέσω απλά 2-3 παροιμίες... "κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι" και "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" κρίμα που δεν ξέρω να σας τα πω και στα βραζιλιάνικα
Από eleni167: Από goldboy: χαρά στο κουράγιο σας παιδιά!ειλικρινά θαυμάζω τις αντοχές σας!εγώ θα παραθέσω απλά 2-3 παροιμίες..."κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι" και "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"κρίμα που δεν ξέρω να σας τα πω και στα βραζιλιάνικα
geia sou giatrina
na se voithisw
passou a chaleira e encontrou o boné
kai
o que não está recebendo a raposa faz cabides
Από natasa: Από eleni167: Από goldboy: χαρά στο κουράγιο σας παιδιά!ειλικρινά θαυμάζω τις αντοχές σας!εγώ θα παραθέσω απλά 2-3 παροιμίες..."κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι" και "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"κρίμα που δεν ξέρω να σας τα πω και στα βραζιλιάνικαgeia sou giatrina na se voithisw passou a chaleira e encontrou o boné kai o que não está recebendo a raposa faz cabides
...ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ!
...ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΗΣ.
...ΑΝ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ...SPEAK ΜΟΡΕ SPEAK...FUCK,FUCK,FUCK!!!
Από eleni167:
Από booker29: nai enw oi ellinides einai fwstires antilhpsews kai apopsewn xaxaxase pou otan erthei ekeinh h fash den xreiazetai na lesekei milane ta matia xaxaxxakai oxi mono....δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά σε πουλάνε και σ αγοράζουν οι περισσότερες... όσο για τη φάση.. μέχρι να την φτάσεις εκεί έχεις δρόμο ... αν τη φτάσεις
...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ!!
ΑΛΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΓΑ....ΝΕΣ!!
Apo pou ksekinhse... pou eftaseee... kai sto telos to vlepw na to kleinete syzhtontas gia to asfalistiko!!!
Γιώτα πρέπει να φτιάξουν μέτρα ώστε ο κόσμος να μπορεί να ασφαλίσει και τον κ*** του ειδικά γιατί με μερικούς δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα στο τέλος...και δεν υπάρχουν και τσίγκινα σόβρακα...
Ρε ελενάκι μου πάρτο χαμπάρι.Το 99% των ανδρών είναι λόγια και φούμαρα.Το παίζουν σκληροί οι παληκαράδες αλλά όταν έχουν τις κοπέλες τους δίπλα τους, κάνουν τις κότες και τους λένε ότι τις αγαπάνε και καλά για να μην τις χάσουν..χαχαχαχαχα και βλέπουν δεξιά και αριστερά σαν λαγοί ποιος τις κοιτάει.Από πίσω τους λένε άλλα.Κύριοι αν έχετε αρχ**** να τα λέτε και μπροστά τους όχι να κάνετε τους γλυκούς και τους υπερπροστατευτικούς γιατί εσείς κάνετε τα λιγούρια όταν βλέπετε γυναίκα όχι αυτές..Άιντε γιατί καιρός είναι να τα ακούσετε και χύμα..
Ένα οικογενειακό πρόβλημα με κράτησε μακριά από την παρέα για ένα διάστημα αλλά φιλοδοξώ να επιστρέψω δριμύτερος.
Άλλωστε δεν θα μπορούσα να λείψω από μια τόσο σοβαρή συζήτηση όπως αυτή του ασφαλιστικού και να μην εκφέρω την ταπεινή μου γνώμη.
Λοιπόν....
Η ύπαρξη πολλών ασφαλιστικών ταμείων είναι, κατά τη γνώμη μου, απλά ένα είδος εναλλακτικού ρατσισμού.
Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να απαιτεί μεγαλύτερα δικαιώματα στην υγεία από κάποιον άλλο.
Τα δικαιώματα πρέπει να είναι ίδια είτε πρόκειται για κάποιο φτωχό ρακοσυλλέκτη είτε για τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας.
Όλοι είμαστε άνθρωποι πάνω απ' όλα και αυτό είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ χαρακτηριστικό μας.
Τα υπόλοιπα TEXNHTA χαρακτηριστικά που εμείς οι ίδιοι έχουμε εφεύρει (πλούσιος-φτωχός, διάσημος-άσημος, μορφωμένος-αμόρφωτος, όμορφος-άσχημος, σημαντικός-ασήμαντος κ.τ.λ) είναι "κουραφέξαλα" δικά μας και θα πρέπει να παίζουν μηδενικό ρόλο όχι μόνο στο ασφαλιστικό αλλά και σε όλα τα κοινωνικά ζητήματα.
Όλοι την ίδια αντιμετώπιση λοιπόν, όλοι...εκτός βέβαια από μία και μοναδική εξαίρεση αφού είναι γνωστό ότι υπάρχει και μια ειδική κατηγορία ανθρώπων που δεν θα μπορούσαμε να εντάξουμε στο γενικό σύνολο.
Και όπως ήδη θα καταλάβατε μιλάω για την ειδική κατηγορία των Μ.Τ.Μ. που νομίζω πως όλοι συμφωνούμε για το ότι θα πρέπει να αποτελέσει την μοναδική εξαίρεση όχι μόνο στο ασφαλιστικό αλλά και γενικώς στα κοινωνικά ζητήματα.
Προσωπικά δεν συμμερίζομαι την πρόσφατη ανθρωπολογική θεωρία που υποστηρίζει ότι τα Μ.Τ.Μ. δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος.
Αντίθετα πίστευα και πιστεύω πάντα ότι τα Μ.Τ.Μ. (πρέπει να) είναι άνθρωποι....ναι...ναι...μη γελάτε...και όμως (πρέπει να) είναι.
Παρ' όλα αυτά βέβαια είναι φανερό πως κρίνοντας με ασφαλιστικά κριτήρια δεν θα πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους κανονικούς ανθρώπους , όχι όμως για ρατσιστικούς λόγους αλλά γιατί απλά δεν μπορεί να αγνοηθεί το γεγονός ότι τα Μ.Τ.Μ είναι εκ γενετής πολύ επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία.
Όπως είναι γνωστό άλλωστε αυτό οφείλεται σε κάποια διαφορετικά γενετικά χαρακτηριστικά όπως π.χ. την ικανότητα να μετατρέπουν ένα θέμα για δωρεάν καπότες σε μείζον ασφαλιστικό ζητημα, με συνέπεια οι μισοί άνθρωποι που διαβάζουν το forum να τρελλαίνονται και οι άλλοι μισοί να κουφένονται.
Παρ' όλο λοιπόν που πάω κόντρα και στα προσωπικά μου συμφέροντα αφού και γω σ'αυτά ανήκω, νομίζω πως τα Μ.Τ.Μ. θα πρέπει να πληρώνουν εφ' όρου ζωής ένα σεβαστό πρόστιμο στην υπόλοιπη κοινωνία και μόνο για το ότι υπάρχουν. :-P
Υπάρχω γλυκειά μου Ματίλντα και γι' αυτό πρέπει να πληρώνω κα γω (δυστυχώς).
Να και ο απρόβλεπτος παράγοντας των Μ.Τ.Μ.
Η μόνη από την οποία δεν περίμενα σχόλιο για την τοποθέτησή μου ήσουν εσύ αφού είναι γνωστό "τοις πάσει" ότι τα μεγάλα κείμενα είναι για σένα ότι ο σταυρός για τον Αντίχριστο.
Όμως σχολίασες σε 3 λεπτά, απόδειξη της διαφορετικότητας μας, σαν Μ.Τ.Μ.
Υπάρχω γλυκειά μου Ματίλντα και γι' αυτό πρέπει να πληρώνω κα γω (δυστυχώς).
Να και ο απρόβλεπτος παράγοντας των Μ.Τ.Μ.
Η μόνη από την οποία δεν περίμενα σχόλιο για την τοποθέτησή μου ήσουν εσύ αφού είναι γνωστό "τοις πάσει" ότι τα μεγάλα κείμενα είναι για σένα ότι ο σταυρός για τον Αντίχριστο.
Όμως σχολίασες σε 3 λεπτά, απόδειξη της διαφορετικότητας μας, σαν Μ.Τ.Μ.
E... με συγχωρείτε... είμαι ο επίσημος προμηθευτής προφυλακτικών της Βραζιλιάνικης κυβέρνησης... ξέρετε... είμαι εδώ με 59 μύρια καπότες και έχω μπερδευτεί...
Να τους τα παρδώσω? Να τα ασφαλίσω πρώτα μην τα χρησιμοποιήσουν όλα τα Μ.Τ.Μ.? Οι βραζιλιάνες τελικά ξέρουνε να γαμιόσαντε ή να περιλάβω και εγχειρίδια?
Οχι γιατι κι εγώ επιχείρηση έχω με καταλαβαίνετε, αν είναι να πάνε στράφι προτιμώ να τα φουσκώσω όλα να τα δέσω στο σπίτι μου και να ταξιδέψω μ αυτό σε παράξενα μέρη!
Ένα οικογενειακό πρόβλημα με κράτησε μακριά από την παρέα για ένα διάστημα αλλά φιλοδοξώ να επιστρέψω δριμύτερος. Άλλωστε δεν θα μπορούσα να λείψω από μια τόσο σοβαρή συζήτηση όπως αυτή του ασφαλιστικού και να μην εκφέρω την ταπεινή μου γνώμη.
Λοιπόν.... Η ύπαρξη πολλών ασφαλιστικών ταμείων είναι, κατά τη γνώμη μου, απλά ένα είδος εναλλακτικού ρατσισμού. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να απαιτεί μεγαλύτερα δικαιώματα στην υγεία από κάποιον άλλο. Τα δικαιώματα πρέπει να είναι ίδια είτε πρόκειται για κάποιο φτωχό ρακοσυλλέκτη είτε για τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας. Όλοι είμαστε άνθρωποι πάνω απ' όλα και αυτό είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ χαρακτηριστικό μας. Τα υπόλοιπα TEXNHTA χαρακτηριστικά που εμείς οι ίδιοι έχουμε εφεύρει (πλούσιος-φτωχός, διάσημος-άσημος, μορφωμένος-αμόρφωτος, όμορφος-άσχημος, σημαντικός-ασήμαντος κ.τ.λ) είναι "κουραφέξαλα" δικά μας και θα πρέπει να παίζουν μηδενικό ρόλο όχι μόνο στο ασφαλιστικό αλλά και σε όλα τα κοινωνικά ζητήματα.
Όλοι την ίδια αντιμετώπιση λοιπόν, όλοι...εκτός βέβαια από μία και μοναδική εξαίρεση αφού είναι γνωστό ότι υπάρχει και μια ειδική κατηγορία ανθρώπων που δεν θα μπορούσαμε να εντάξουμε στο γενικό σύνολο. Και όπως ήδη θα καταλάβατε μιλάω για την ειδική κατηγορία των Μ.Τ.Μ. που νομίζω πως όλοι συμφωνούμε για το ότι θα πρέπει να αποτελέσει την μοναδική εξαίρεση όχι μόνο στο ασφαλιστικό αλλά και γενικώς στα κοινωνικά ζητήματα.
Προσωπικά δεν συμμερίζομαι την πρόσφατη ανθρωπολογική θεωρία που υποστηρίζει ότι τα Μ.Τ.Μ. δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος. Αντίθετα πίστευα και πιστεύω πάντα ότι τα Μ.Τ.Μ. (πρέπει να) είναι άνθρωποι....ναι...ναι...μη γελάτε...και όμως (πρέπει να) είναι.
Παρ' όλα αυτά βέβαια είναι φανερό πως κρίνοντας με ασφαλιστικά κριτήρια δεν θα πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους κανονικούς ανθρώπους , όχι όμως για ρατσιστικούς λόγους αλλά γιατί απλά δεν μπορεί να αγνοηθεί το γεγονός ότι τα Μ.Τ.Μ είναι εκ γενετής πολύ επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία.
Όπως είναι γνωστό άλλωστε αυτό οφείλεται σε κάποια διαφορετικά γενετικά χαρακτηριστικά όπως π.χ. την ικανότητα να μετατρέπουν ένα θέμα για δωρεάν καπότες σε μείζον ασφαλιστικό ζητημα, με συνέπεια οι μισοί άνθρωποι που διαβάζουν το forum να τρελλαίνονται και οι άλλοι μισοί να κουφένονται.
Παρ' όλο λοιπόν που πάω κόντρα και στα προσωπικά μου συμφέροντα αφού και γω σ'αυτά ανήκω, νομίζω πως τα Μ.Τ.Μ. θα πρέπει να πληρώνουν εφ' όρου ζωής ένα σεβαστό πρόστιμο στην υπόλοιπη κοινωνία και μόνο για το ότι υπάρχουν. :-P
Κάποτε ένας μεγάλος Ευρωπαίος εισαγωγέας προφυλακτικών, κάνει ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στη Βραζιλία για να δει μεθόδους παραγωγής και να τσεκάρει τον ανταγωνισμό στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Πάει λοιπόν στο μεγαλύτερο εργοστάσιο βουλκανισμού λάτεξ και ο υπεύθυνος παραγωγής του κάνει τουρ.
- Και εδώ κύριε Εισαγωγόπουλε έχουμε την γραμμή παραγωγής πιπίλας.
- Και τί είναι αυτός ο θόρυβος που ακούγεται;.. Αυτό το φχιιιιισσ... ποπ.... φχιιιιιιιισ ποπ... φχιιιιιιιιιισ ποπ..
- Το φχιιιιισ είναι ο μηχανισμός έγχυσης του υλικού πάνω στο καλούπι, ενώ το ποπ που ακούτε είναι η βελόνα που κατεβαίνει και φτιάχνει την τρύπα στην πιπίλα.
- Αααα μάλιστα καταλαβαίνω.
Περνόντας στην επόμενη γραμμή παραγωγής...
- Και από εδώ είναι η γραμμή παραγωγής των προφυλακτικών
Ο Εισαγωγόπουλος ακούει έναν παρόμοιο ήχο... αυτή τη φορά ο ήχος ήταν φχιιιιισ... φχιιιιιισ... φχιιιιιιιισ... φχιιιιιιιισ αλλά κάθε τόσο, κάθε 10 φχιιιιισ ακουγόταν και ένα ποπ.
- Καταλαβαίνω το φχιιιις ότι κάνει την έγχυση του λάτεξ στο καλούπι για τα προφυλακτικά... αλλά το ποπ;;;;
- Σε κάθε 11 προφυλακτικά, κατεβαίνει μία βελόνα όπως στις πιπίλες και κάνει μία τρύπα στην κορυφή του..
- Εεεε;;;.. φαντάζομαι ότι αυτό δεν κάνει πολύ καλό στις πωλήσεις των προφυλακτικών...
- Όχι... αλλά κάνει πολύ καλό στις πωλήσεις των πιπιλών...
Κάποτε ένας μεγάλος Ευρωπαίος εισαγωγέας προφυλακτικών, κάνει ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στη Βραζιλία για να δει μεθόδους παραγωγής και να τσεκάρει τον ανταγωνισμό στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Πάει λοιπόν στο μεγαλύτερο εργοστάσιο βουλκανισμού λάτεξ και ο υπεύθυνος παραγωγής του κάνει τουρ. - Και εδώ κύριε Εισαγωγόπουλε έχουμε την γραμμή παραγωγής πιπίλας. - Και τί είναι αυτός ο θόρυβος που ακούγεται;.. Αυτό το φχιιιιισσ... ποπ.... φχιιιιιιιισ ποπ... φχιιιιιιιιιισ ποπ.. - Το φχιιιιισ είναι ο μηχανισμός έγχυσης του υλικού πάνω στο καλούπι, ενώ το ποπ που ακούτε είναι η βελόνα που κατεβαίνει και φτιάχνει την τρύπα στην πιπίλα. - Αααα μάλιστα καταλαβαίνω. Περνόντας στην επόμενη γραμμή παραγωγής... - Και από εδώ είναι η γραμμή παραγωγής των προφυλακτικών Ο Εισαγωγόπουλος ακούει έναν παρόμοιο ήχο... αυτή τη φορά ο ήχος ήταν φχιιιιισ... φχιιιιιισ... φχιιιιιιιισ... φχιιιιιιιισ αλλά κάθε τόσο, κάθε 10 φχιιιιισ ακουγόταν και ένα ποπ. - Καταλαβαίνω το φχιιιις ότι κάνει την έγχυση του λάτεξ στο καλούπι για τα προφυλακτικά... αλλά το ποπ;;;; - Σε κάθε 11 προφυλακτικά, κατεβαίνει μία βελόνα όπως στις πιπίλες και κάνει μία τρύπα στην κορυφή του.. - Εεεε;;;.. φαντάζομαι ότι αυτό δεν κάνει πολύ καλό στις πωλήσεις των προφυλακτικών... - Όχι... αλλά κάνει πολύ καλό στις πωλήσεις των πιπιλών...
Από GSXR1000K6: Από booker29: nai enw oi ellinides einai fwstires antilhpsews kai apopsewn xaxaxase pou otan erthei ekeinh h fash den xreiazetai na lesekei milane ta matia xaxaxxakai oxi mono....δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά σε πουλάνε και σ αγοράζουν οι περισσότερες... όσο για τη φάση.. μέχρι να την φτάσεις εκεί έχεις δρόμο ... αν τη φτάσεις
...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ!! ΑΛΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΓΑ....ΝΕΣ!!
Αν με τέτοιους μυς και σ αυτή την ηλικία και με τέτοια διαθεσιμότητα στην εποχή μας πρέπει να πληρώσεις για να τη φτάσεις... τα λόγια είναι περιττά.. Ασχολίαστο θα αφήσω βέβαια και το επίπεδό σου...
Από catia: Kaloswrizw ton XRS: alla xefigate apo to thema hm hm.....
Καλώς σας βρήκα catia :-)
Νομίζω πάντως ότι για να ξεφύγουμε από κάτι θα πρέπει πρώτα να το εντοπίσουμε κάπως. :-P
Από eleni167: Κι ένα θερμό καλοσώρισμα στο Χρήστο και στους άλλους ΜΤΜ που είδαν φως και μπήκαν..
Ελενίτσααααααααααααααααααα :-) :-)
Σ'ευχαριστώ πολύ :-)
Από Knight: Wellcome back my friend!!!Το forum ήταν πολύ φτωχότερο χωρίς εσένα...
Γειά σου φίλε Μάϊκ :-) Και μένα μου λείψατε πολύ.
Από aMUSiC: Κάποτε ένας μεγάλος Ευρωπαίος εισαγωγέας..... .. - Εεεε;;;.. φαντάζομαι ότι αυτό δεν κάνει πολύ καλό στις πωλήσεις των προφυλακτικών... - Όχι... αλλά κάνει πολύ καλό στις πωλήσεις των πιπιλών...xaxaxaxxaax
Χα χα χα ωραίο Σωτήρη :-)
Από anemos3:exo ena monadiko tropo na se kalosorizo pantos min peis....
Γειά σου μεγάλε Θοδωρή με τα γαργαλητά σου. :-)
Χμμμ...μόνο το νέο σου avatar με προβληματίζει λίγο.
Δεν διακινδυνέυω να μαντέψω άμμεσα τι ακριβώς συμβολίζει ο Τζέϊμς Μπόντ με φτερά, αλλά θα το σκεφτώ τις επόμενες μέρες, γιατί εκτιμώ τους συμβολισμούς σου.
Δεν πιστεύω πάντως να ψωνίστηκες...έ ;
Από siopi: kalos ksanagirises xsr ..mas eleipses !!:)
Siopoula μου γλυκειά :-) :-)
Ματς μουτς...και μένα μου λείψατε.
Και συ περισσότερο.
Ο Τουϊτης Αγγελάκης με την πιπίλα σταθερός βλέπω. :-) :-)
Από zifis: E... με συγχωρείτε... είμαι ο επίσημος προμηθευτής προφυλακτικών της Βραζιλιάνικης κυβέρνησης... ξέρετε... είμαι εδώ με 59 μύρια καπότες και έχω μπερδευτεί... Να τους τα παρδώσω? Να τα ασφαλίσω πρώτα μην τα χρησιμοποιήσουν όλα τα Μ.Τ.Μ.?Οι βραζιλιάνες τελικά ξέρουνε να γαμιόσαντε ή να περιλάβω και εγχειρίδια?Οχι γιατι κι εγώ επιχείρηση έχω με καταλαβαίνετε, αν είναι να πάνε στράφι προτιμώ να τα φουσκώσω όλα να τα δέσω στο σπίτι μου και να ταξιδέψω μ αυτό σε παράξενα μέρη!http://www.pixar.com/featurefilms/up/
Βρε συμπέθερε, είπαμε να σε πιάσει η κρίση αλλά όχι και να πουλάς καπότες στη Βραζιλία.
Ήμαρτον.
Άσε που μετά το ανέκδοτο του Σωτήρη θα τις βγάζουν από τη συσκευασία και θα τις ψάχνουν πριν αγοράσουν.
Τέλος πάντων.
Σε άφησα τελευταίο επίτηδες γιατί ένας φίλος με πληροφόρησε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.
Χε χε χε....συμπέθερέ μου σ' αγαπώ, σ'εκτιμώ αλλά μ'έβαλες σε μεγάλους μπελάδες από τότε που αποκάλυψες το πόσες εγχειρήσεις έκανε ο Ταραντίνο για να μου μοιάσει.
Κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο και με βρίζει. [ Και φαντάζεσαι πιστεύω πως βρίζει ο Ταραντίνο :-( ].
Οπότε όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να πάρω και γω την εκδικησούλα μου προβαίνοντας σε αντίστοιχες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις.
Και επειδή η MESPRESSO θα κυκλοφορήσει μελλοντικά, πάρε και συ τώρα χύμα το δικό σου μυστικό για τις εγχειρήσεις που έκανε ο Ρουβάς για να σου μοιάσει. Χε χε χε..... (Για να μάθεις).
Από PHOTOS Λυπάμαι συμπέθερε μου αλλά εσύ με προκάλεσες.
Αχχχ Siopoula μου....φαίνεται ότι η μαμά σου , δεν σου είπε ποτέ ότι είσαι και συ ένα Μ.Τ.Μ.
Δεν της δίνω άδικο.
Προφανώς δεν ήθελε να σε στιγματίσει.
Κάποτε όμως πρέπει να το μάθεις και θα πάρω το βάρος να στο αποκαλύψω εγώ.
Μ.Τ.Μ = Μέλη Του Me.
Έλα...μη κλαις...υπάρχουν και χειρότερα όπως..............χμμμ....όπωωως.....τέλος πάντων, υπάρχουν και χειρότερα γενικώς.
Από GSXR1000K6: Από booker29: nai enw oi ellinides einai fwstires antilhpsews kai apopsewn xaxaxase pou otan erthei ekeinh h fash den xreiazetai na lesekei milane ta matia xaxaxxakai oxi mono....δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά σε πουλάνε και σ αγοράζουν οι περισσότερες... όσο για τη φάση.. μέχρι να την φτάσεις εκεί έχεις δρόμο ... αν τη φτάσεις...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ!!ΑΛΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΓΑ....ΝΕΣ!!Αν με τέτοιους μυς και σ αυτή την ηλικία και με τέτοια διαθεσιμότητα στην εποχή μας πρέπει να πληρώσεις για να τη φτάσεις... τα λόγια είναι περιττά.. Ασχολίαστο θα αφήσω βέβαια και το επίπεδό σου...
...ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑ!!
TOP MODELS ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ , ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ...
Από eleni167:Αν με τέτοιους μυς και σ αυτή την ηλικία και με τέτοια διαθεσιμότητα στην εποχή μας πρέπει να πληρώσεις για να τη φτάσεις... τα λόγια είναι περιττά.. Ασχολίαστο θα αφήσω βέβαια και το επίπεδό σου...
Από GSXR1000K6:ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑ!! TOP MODELS ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ , ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ...
Ελενίτσα ο GSXR εκφράζεται με παρορμητικό έως ωμό τρόπο και συγχρόνως έχει μια ανταγωνιστική στάση απέναντι στις γυναίκες που δεν βγάζει νόημα και με την οποία δεν συμφωνώ καθόλου.
Όμως αν κάποιος από τους άντρες εδώ υποκριθεί ότι δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς θέλει να πει ο GSXR θα είναι (κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα) ψεύτης και καραγκιόζης.
Το σεξ για μας τους άντρες δεν είναι στάση ζωής ώστε να επιλέξουμε τη θέση μας απέναντι του, είναι ένστικτο και αναγκαστικά λειτουργούμε σ' αυτό σαν μαριονέτες στα χέρια της φύσης.
Περπατάμε στο Σύνταγμα π.χ. και ξαφνικά κοιτάμε γύρω μας όλες αυτές τις γυναίκες και οργιζόμαστε που απλώς περπατάμε δίπλα τους χωρίς να τις πηδάμε όλες μαζί και ταυτοχρόνως.
Μη νευριάζεις μ' αυτό καλή μου φίλη, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, προσπάθησε να το καταλάβεις.
Από την άλλη η γυναίκα μπορεί μεν λόγω περισσότερων νευρικών απολήξεων να ευχαριστιέται το σεξ περισσότερο από έναν άντρα αλλά τα ένστικτά της είναι προσανατολισμένα στη σχέση και στη δέσμευση.
Το σεξ για τον άντρα μπορεί να είναι ο απώτερος στόχος.
Όμως το σεξ για τη γυναίκα είναι σπάνια ο τελικός "στόχος" και συνηθέστερα ο μεσολαβητής , το μέσο, για να φθάσει στον τελικό στόχο που κατά το πλείστον είναι η σχέση.
Το σημείο λοιπόν που αρχίζουν να μπερδεύουν τα πράγματα είναι το "μετά το σεξ".
Και το ερώτημα που συνήθως δημιουργεί τη σύγχυση και τα προβλήματα μεταξύ των δύο φύλων είναι για το άν κάτι άρχισε ή κάτι τέλειωσε μεταξύ τους.
Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να πούμε τι είναι σωστό και τι λάθος γιατί απλά δεν μπορούμε να καθορίσουμε εμείς τα ένστικτα και τις ορμές μας.
Έτσι τα προκαθόρισε η φύση για να εξασφαλίσει την επιβίωση του "είδους" μας.
Όμως εμείς οι άντρες αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας πρέπει να παραδεχτούμε ότι η προοπτική του να κάνουμε σεξ χωρίς να αναγκαστούμε να υποστούμε την "ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΘΟΡΑ" :-) όπως γλαφυρά ανέφερε ο φίλος GSXR είναι , αν μη τι άλλο, θελκτική.
Από zifis: Εγώ δε λυπάμαι καθόλου :)Αλλά.... έρχεσαι δεύτερος λεβέντη μου καθότι η σύγκριση είναι ατυχής! Aπόδειξη αυτού η right-on-the-money σύγκριση της αγαπημένης ματίλδας...
Αγαπητέ συμπέθερε μετά τα όσα τράβηξα με τον Quentin συμμερίζομαι τον πανικό σου και την προσπάθεια σου να αποπροσανατολίσεις το θέμα.
Πετυχημένη η σύγκριση της Matildoulas με τη διαφορά ότι όταν βγήκε η πρώτη φωτογραφία εσύ πιθανόν δεν είχες γεννηθεί ακόμα ενώ η δική μου παρεμβολή δεν είναι απλά μια σύγκριση αλλά μία ανατριχιαστική δημοσιογραφική αποκάλυψη.
Διότι ποιος γνώριζε ότι ο Σάκης έκανε 17,5 πλαστικές μόνο στο πρόσωπο για να "φέρνει" όσο περισσότερο μπορεί σε σένα;
Άσε λοιπόν το παραμύθι και παραδέξου την ωμή αλήθεια, ότι δηλαδή τα πήρες "χοντρά" για να ξεπουλήσεις το "πιασάρικο" (απόδειξη το παραλλήρημα της Siopoulas) προφίλ σου στο Ρουβά ώστε να καταφέρει αυτός στη συνέχεια να γίνει διάσημος.
Από zifis: Εγώ δε λυπάμαι καθόλου :)Αλλά.... έρχεσαι δεύτερος λεβέντη μου καθότι η σύγκριση είναι ατυχής! Aπόδειξη αυτού η right-on-the-money σύγκριση της αγαπημένης ματίλδας... Αγαπητέ συμπέθερε μετά τα όσα τράβηξα με τον Quentin συμμερίζομαι τον πανικό σου και την προσπάθεια σου να αποπροσανατολίσεις το θέμα. Πετυχημένη η σύγκριση της Matildoulas με τη διαφορά ότι όταν βγήκε η πρώτη φωτογραφία εσύ πιθανόν δεν είχες γεννηθεί ακόμα ενώ η δική μου παρεμβολή δεν είναι απλά μια σύγκριση αλλά μία ανατριχιαστική δημοσιογραφική αποκάλυψη. Διότι ποιος γνώριζε ότι ο Σάκης έκανε 17,5 πλαστικές μόνο στο πρόσωπο για να "φέρνει" όσο περισσότερο μπορεί σε σένα; Άσε λοιπόν το παραμύθι και παραδέξου την ωμή αλήθεια, ότι δηλαδή τα πήρες "χοντρά" για να ξεπουλήσεις το "πιασάρικο" (απόδειξη το παραλλήρημα της Siopoulas) προφίλ σου στο Ρουβά ώστε να καταφέρει αυτός στη συνέχεια να γίνει διάσημος.
Το φως από τις κουρτίνες λιγόστεψε. Τσιγκούνικα, θά λεγες, φωτίζει το χλωμιασμένο πρόσωπο του zifi, που μπροστά στην αλήθεια που ξεστόμισε ξετσίπωτα ένας - κάποιος - XRS, αισθάνεται τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ένοχο μυστικό του αποκαλείπτεται κι όμως, αυτή τη φορά ήλπιζε. Βλέπεις από μικρά παιδιά οι άντρες έχουμε μάθει να κρύβουμε καλά ότι μας πονάει και ας είναι και η σκληρή αλήθεια που μας κοιτάει κατάματα και που ακόμα και στις μοναχικές μας σκέψεις, κλείνουν τα μάτια και σκύβει το κεφάλι.
Τι οφελεί, τι περίμενε άραγε? Ένα φτηνό τέχνασμα μπορεί μόνο να βασιλέψει στα μάτια του αδιάφορου, του περαστικού. Μια συγνώμη πνίγεται στα χείλη του zifi, δεν αρκεί. Πως να παραδεχτείς κάτι τέτοιο αλλά και πως να αντέξεις τις ερινύες? Η συγνώμη έγινε κόμπος στο λαιμό. Είναι η ευκαιρία της λύτρωσης, της ελευθερίας από ένα μυστικό που στοίχιωνε κάθε στιγμή που αγαπούσε, που ερωτεύοταν, που έχανε ανθρώπους επειδή στο κατακάθι της ψυχής του υπήρχε το άβατο του μυστικού που τον εμπόδιζε να δώσει...
ΣΥΓΝΩΜΗ! Το φώναξε. Και αμέσως σφράγισε το στόμα του με την παλάμη. Οι κόρες τον ματιών του μεγάλωσαν και γυρίζουν νευρικά ψάχνοντας στο χώρο μια συμπόνια, μια κατανόηση. Στα ορθάνοιχτα μάτια του τα δάκρυα του θολώνουν το βλέμμα. Αν τα κλείσει θα αφήσει το δάκρυ να κυλίσει, δε θα το κάνει. Είναι καλύτερα έτσι. Οι θολές εικόνες απαλύνουν τον πόνο της προσμονής που φαίνεται αιώνια. Ένα "σε συγχωρώ" θα αρκούσε, όμως αργεί. Του αξίζει να υποφέρει, δεν κοροϊδεύεις έτσι τους φίλους σου, το συμπέθερό σου.
Η υπόσχεση της λύτρωσης δεν αξαργυρώθηκε ακόμα. Τη θέση της αγαλίασης πήρε η ντροπή. "Εντάξει, τι άλλο θέλεις να πω?" ξεστόμισε. Ο κόμπος λύθηκε πλέον στο λαιμό του και τα πνευμόνια του γέμισαν αέρα οργισμένο. "Του υποσχέθηκα να μην πω τίποτα" συνέχισε. "Δεν ξέρεις πόσο δύσκολα είναι για τους επαρχιώτες! Έρχονται στην Αθήνα γεμάτοι όνειρα και συναντούν μόνο εμπόδια. Ο μικρός Κερκυραίος είχε χαμένο το παιχνίδι πριν κάν βγάλει το εισητήριο για το πλοίο. Καταλαβαίνεις? Σκέψου μόνο τι κουράγιο ήθελε να πνίξει τον εγωισμό του και να μου ζητήσει κάτι τέτοιο".
"Συνονόματε" ψέλισε ο μικρός Αναστάσης "σε παρακαλώ, έχω όνειρα και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου στην Κέρκυρα να ξεραίνω σύκα και μάντολες, βοήθησέ με". Η ανακούφιση αρχίζει να χαμηλώνει τους παλμούς στην καρδιά του zifi. Ω, πόσο το ήθελε να μιλήσει τελικά και πόσο λάθος φαίνεται τώρα η προηγούμενη συμπεριφορά προς τον συμπέθερό του. "Δέχτηκα" είπε ανάβοντας τσιγάρο. Ένα δάκρυ έσταξε στον αντίχειρά του όπως γύριζε τη ρόδα του αναπτήρα. "Κι εσύ το ίδιο θά κανες... τι νόημα έχει η φήμη αν δεν μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους? Είχαμε κι εμείς τα ίδια όνειρα κάποτε συμπέθερε! Θυμάσαι? Έχουμε και το ίδιο όνομα με το μικρό Κερκυραίο... δεν ξέρω... αλλά για πρώτη φορά πίστεψα ότι ήρθα αντιμέτωπος με τη μοίρα."
"Έπρεπε να έβλεπες τα μάτια του! Έλαμψαν. Ζωντάνεψαν. Με έναν μόνο όρο όμως, του είπα. Το Τάσος θα το κάνεις Σάκης"
Από zifis:Το φως από τις κουρτίνες λιγόστεψε. Τσιγκούνικα, θά λεγες, φωτίζει το χλωμιασμένο πρόσωπο του zifi, που μπροστά στην αλήθεια που ξεστόμισε ξετσίπωτα ένας - κάποιος - XRS,....... Έχουμε και το ίδιο όνομα με το μικρό Κερκυραίο... δεν ξέρω... αλλά για πρώτη φορά πίστεψα ότι ήρθα αντιμέτωπος με τη μοίρα.""Έπρεπε να έβλεπες τα μάτια του! Έλαμψαν. Ζωντάνεψαν. Με έναν μόνο όρο όμως, του είπα. Το Τάσος θα το κάνεις Σάκης"
Ωω ρε φιλεεε.....έτσι έγινε έ;
Δεν τόξερα..δεν γνώριζα τις λεπτομέρειες.
Αισθάνομαι άσχημα τώρα...έγινα αιτία να τα θυμηθείς όλα αυτά.
Ωστε έτσι λοιπόν ο Κουβ..οοο Ρουβάς θέλω να πω.
Του δώσαμε τα εφόδια να γίνει διάσημος κ' αυτός τώρα....λέξη για τον μέντορά του.
Αμ δεν είν' έτσι όμως μαστρο-Σάκη μου.
Η αχαριστία δεν αντέχεται.
Κορώνα στο κεφάλι σου έπρεπε να τον έχεις το συμπέθερο όχι να τα κάνεις όλα γαργάρα μόλις έγινες διάσημος.
Ντροπή...
Από eleni167: Από GSXR1000K6: Από booker29: nai enw oi ellinides einai fwstires antilhpsews kai apopsewn xaxaxase pou otan erthei ekeinh h fash den xreiazetai na lesekei milane ta matia xaxaxxakai oxi mono....δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά σε πουλάνε και σ αγοράζουν οι περισσότερες... όσο για τη φάση.. μέχρι να την φτάσεις εκεί έχεις δρόμο ... αν τη φτάσεις...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ!!ΑΛΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΓΑ....ΝΕΣ!!Αν με τέτοιους μυς και σ αυτή την ηλικία και με τέτοια διαθεσιμότητα στην εποχή μας πρέπει να πληρώσεις για να τη φτάσεις... τα λόγια είναι περιττά.. Ασχολίαστο θα αφήσω βέβαια και το επίπεδό σου......ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑ!! TOP MODELS ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ , ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ...
autes einai swstes apopseis epitelous!
100% symfwnw
oxi alles kontoxontres koutoponires ellinides me ksinismena moutra
siga mhn xypnisoun file mou exei gemisei o kosmos saliarides kai kalinyxtes
Xrs αν υποψιαστώ ότι πηγαίνεις κι εσύ στο Μεταξουργείο θα χάσω πάσα ιδέα.. Για όλα τ άλλα έχει μιλήσει ο σοφός λαός .. όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.. Εγώ πάντως κυκλοφορώντας γύρω μου δε βλέπω κοντόχοντρες ελληνίδες με ξινισμένα μούτρα.. βλέπω και κουκλάρες.. και μάλιστα πολλές.. μπορείτε λοιπόν - αν έχετε τα φόντα - να βρείτε μια τέτοια... Πολύ μαγκιά έχει πέσει εδώ μέσα τελευταία και μάλλον αντίθετα πράγματα διαφαίνονται απ αυτά που δηλώνονται...
Xrs αν υποψιαστώ ότι πηγαίνεις κι εσύ στο Μεταξουργείο θα χάσω πάσα ιδέα.. Για όλα τ άλλα έχει μιλήσει ο σοφός λαός .. όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια..Εγώ πάντως κυκλοφορώντας γύρω μου δε βλέπω κοντόχοντρες ελληνίδες με ξινισμένα μούτρα.. βλέπω και κουκλάρες.. και μάλιστα πολλές.. μπορείτε λοιπόν - αν έχετε τα φόντα - να βρείτε μια τέτοια...Πολύ μαγκιά έχει πέσει εδώ μέσα τελευταία και μάλλον αντίθετα πράγματα διαφαίνονται απ αυτά που δηλώνονται...
autes pou tha vlepeis tha ne xenes,h ellinides exoun xarakthristiko kwlo
alla kai an vreis kamia pou na exei wraio swma thaxei ksinismena moutra
ta fonta ta exoume,thn psixiki mas hremia theloume na exoume,epishs na mhn xrewkopisoume theloume
Από eleni167: Xrs αν υποψιαστώ ότι πηγαίνεις κι εσύ στο Μεταξουργείο θα χάσω πάσα ιδέα.. Για όλα τ άλλα έχει μιλήσει ο σοφός λαός .. όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια..Εγώ πάντως κυκλοφορώντας γύρω μου δε βλέπω κοντόχοντρες ελληνίδες με ξινισμένα μούτρα.. βλέπω και κουκλάρες.. και μάλιστα πολλές.. μπορείτε λοιπόν - αν έχετε τα φόντα - να βρείτε μια τέτοια...Πολύ μαγκιά έχει πέσει εδώ μέσα τελευταία και μάλλον αντίθετα πράγματα διαφαίνονται απ αυτά που δηλώνονται...autes pou tha vlepeis tha ne xenes,h ellinides exoun xarakthristiko kwlo alla kai an vreis kamia pou na exei wraio swma thaxei ksinismena moutra ta fonta ta exoume,thn psixiki mas hremia theloume na exoume,epishs na mhn xrewkopisoume theloume
Από booker29: Από eleni167: Xrs αν υποψιαστώ ότι πηγαίνεις κι εσύ στο Μεταξουργείο θα χάσω πάσα ιδέα.. Για όλα τ άλλα έχει μιλήσει ο σοφός λαός .. όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια..Εγώ πάντως κυκλοφορώντας γύρω μου δε βλέπω κοντόχοντρες ελληνίδες με ξινισμένα μούτρα.. βλέπω και κουκλάρες.. και μάλιστα πολλές.. μπορείτε λοιπόν - αν έχετε τα φόντα - να βρείτε μια τέτοια...Πολύ μαγκιά έχει πέσει εδώ μέσα τελευταία και μάλλον αντίθετα πράγματα διαφαίνονται απ αυτά που δηλώνονται...autes pou tha vlepeis tha ne xenes,h ellinides exoun xarakthristiko kwlo alla kai an vreis kamia pou na exei wraio swma thaxei ksinismena moutra ta fonta ta exoume,thn psixiki mas hremia theloume na exoume,epishs na mhn xrewkopisoume theloume...ΑΨΟΦΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ!!
Από XRS: Το σημείο λοιπόν που αρχίζουν να μπερδεύουν τα πράγματα είναι το "μετά το σεξ". lathos file ekei einai to pio aplo meta to sex thn apolyeis xaxaxax
...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΙΠΗ (ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ 5 ΜΕ 10 ΦΟΡΕΣ...) ΠΙΑΝΕΙ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ !!!
Από eleni167:Αν με τέτοιους μυς και σ αυτή την ηλικία και με τέτοια διαθεσιμότητα στην εποχή μας πρέπει να πληρώσεις για να τη φτάσεις... τα λόγια είναι περιττά.. Ασχολίαστο θα αφήσω βέβαια και το επίπεδό σου...Από GSXR1000K6:ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑ!! TOP MODELS ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ , ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ... Ελενίτσα ο GSXR εκφράζεται με παρορμητικό έως ωμό τρόπο και συγχρόνως έχει μια ανταγωνιστική στάση απέναντι στις γυναίκες που δεν βγάζει νόημα και με την οποία δεν συμφωνώ καθόλου. Όμως αν κάποιος από τους άντρες εδώ υποκριθεί ότι δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς θέλει να πει ο GSXR θα είναι (κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα) ψεύτης και καραγκιόζης. Το σεξ για μας τους άντρες δεν είναι στάση ζωής ώστε να επιλέξουμε τη θέση μας απέναντι του, είναι ένστικτο και αναγκαστικά λειτουργούμε σ' αυτό σαν μαριονέτες στα χέρια της φύσης. Περπατάμε στο Σύνταγμα π.χ. και ξαφνικά κοιτάμε γύρω μας όλες αυτές τις γυναίκες και οργιζόμαστε που απλώς περπατάμε δίπλα τους χωρίς να τις πηδάμε όλες μαζί και ταυτοχρόνως. Μη νευριάζεις μ' αυτό καλή μου φίλη, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, προσπάθησε να το καταλάβεις. Από την άλλη η γυναίκα μπορεί μεν λόγω περισσότερων νευρικών απολήξεων να ευχαριστιέται το σεξ περισσότερο από έναν άντρα αλλά τα ένστικτά της είναι προσανατολισμένα στη σχέση και στη δέσμευση. Το σεξ για τον άντρα μπορεί να είναι ο απώτερος στόχος. Όμως το σεξ για τη γυναίκα είναι σπάνια ο τελικός "στόχος" και συνηθέστερα ο μεσολαβητής , το μέσο, για να φθάσει στον τελικό στόχο που κατά το πλείστον είναι η σχέση. Το σημείο λοιπόν που αρχίζουν να μπερδεύουν τα πράγματα είναι το "μετά το σεξ". Και το ερώτημα που συνήθως δημιουργεί τη σύγχυση και τα προβλήματα μεταξύ των δύο φύλων είναι για το άν κάτι άρχισε ή κάτι τέλειωσε μεταξύ τους. Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να πούμε τι είναι σωστό και τι λάθος γιατί απλά δεν μπορούμε να καθορίσουμε εμείς τα ένστικτα και τις ορμές μας. Έτσι τα προκαθόρισε η φύση για να εξασφαλίσει την επιβίωση του "είδους" μας. Όμως εμείς οι άντρες αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας πρέπει να παραδεχτούμε ότι η προοπτική του να κάνουμε σεξ χωρίς να αναγκαστούμε να υποστούμε την "ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΘΟΡΑ" :-) όπως γλαφυρά ανέφερε ο φίλος GSXR είναι , αν μη τι άλλο, θελκτική.
ΦΙΛΕ XRS , ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
ΑΠΛΑ,ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ.
ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ(ΚΑΙ ΖΩ)ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.
ΕΝΑΣ ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ,ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ...
ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,Η ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ...
ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ) Η ΨΙΛΟ-ΧΟΝΤΡΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΡΑΙΔΑΝΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ(ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ) ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΑΠΛΑ ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΤΗΝ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ(ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΓΑΡ...) ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ.
ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ? ΜΟΝΟ Η ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΑΠΛΑ ΣΠΑΩ ΠΛΑΚΑ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!
ΗΛΙΑΣ.
Από XRS: Από eleni167:Αν με τέτοιους μυς και σ αυτή την ηλικία και με τέτοια διαθεσιμότητα στην εποχή μας πρέπει να πληρώσεις για να τη φτάσεις... τα λόγια είναι περιττά.. Ασχολίαστο θα αφήσω βέβαια και το επίπεδό σου...Από GSXR1000K6:ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑ!! TOP MODELS ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ , ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ... Ελενίτσα ο GSXR εκφράζεται με παρορμητικό έως ωμό τρόπο και συγχρόνως έχει μια ανταγωνιστική στάση απέναντι στις γυναίκες που δεν βγάζει νόημα και με την οποία δεν συμφωνώ καθόλου. Όμως αν κάποιος από τους άντρες εδώ υποκριθεί ότι δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς θέλει να πει ο GSXR θα είναι (κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα) ψεύτης και καραγκιόζης. Το σεξ για μας τους άντρες δεν είναι στάση ζωής ώστε να επιλέξουμε τη θέση μας απέναντι του, είναι ένστικτο και αναγκαστικά λειτουργούμε σ' αυτό σαν μαριονέτες στα χέρια της φύσης. Περπατάμε στο Σύνταγμα π.χ. και ξαφνικά κοιτάμε γύρω μας όλες αυτές τις γυναίκες και οργιζόμαστε που απλώς περπατάμε δίπλα τους χωρίς να τις πηδάμε όλες μαζί και ταυτοχρόνως. Μη νευριάζεις μ' αυτό καλή μου φίλη, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, προσπάθησε να το καταλάβεις. Από την άλλη η γυναίκα μπορεί μεν λόγω περισσότερων νευρικών απολήξεων να ευχαριστιέται το σεξ περισσότερο από έναν άντρα αλλά τα ένστικτά της είναι προσανατολισμένα στη σχέση και στη δέσμευση. Το σεξ για τον άντρα μπορεί να είναι ο απώτερος στόχος. Όμως το σεξ για τη γυναίκα είναι σπάνια ο τελικός "στόχος" και συνηθέστερα ο μεσολαβητής , το μέσο, για να φθάσει στον τελικό στόχο που κατά το πλείστον είναι η σχέση. Το σημείο λοιπόν που αρχίζουν να μπερδεύουν τα πράγματα είναι το "μετά το σεξ". Και το ερώτημα που συνήθως δημιουργεί τη σύγχυση και τα προβλήματα μεταξύ των δύο φύλων είναι για το άν κάτι άρχισε ή κάτι τέλειωσε μεταξύ τους. Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να πούμε τι είναι σωστό και τι λάθος γιατί απλά δεν μπορούμε να καθορίσουμε εμείς τα ένστικτα και τις ορμές μας. Έτσι τα προκαθόρισε η φύση για να εξασφαλίσει την επιβίωση του "είδους" μας. Όμως εμείς οι άντρες αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας πρέπει να παραδεχτούμε ότι η προοπτική του να κάνουμε σεξ χωρίς να αναγκαστούμε να υποστούμε την "ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΘΟΡΑ" :-) όπως γλαφυρά ανέφερε ο φίλος GSXR είναι , αν μη τι άλλο, θελκτική. ΦΙΛΕ XRS , ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ... ΑΠΛΑ,ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ. ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ(ΚΑΙ ΖΩ)ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΕΝΑΣ ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ,ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ... ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,Η ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ... ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ) Η ΨΙΛΟ-ΧΟΝΤΡΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ... ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΡΑΙΔΑΝΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ(ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ) ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΑΠΛΑ ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΤΗΝ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ(ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΓΑΡ...) ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ? ΜΟΝΟ Η ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΑΠΛΑ ΣΠΑΩ ΠΛΑΚΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ! ΗΛΙΑΣ.
...AAA KAI ΜΗΝ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ,ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!
...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΥΛΗΣ!!!
Από eleni167: Xrs αν υποψιαστώ ότι πηγαίνεις κι εσύ στο Μεταξουργείο θα χάσω πάσα ιδέα..και μάλλον αντίθετα πράγματα διαφαίνονται απ αυτά που δηλώνονται...
Ελενίτσα αυτό που ήθελα να πω εγώ είναι ότι οι άντρες βλέπουν από διαφορετική οπτική γωνία το sex οπότε και είναι θελκτική γι' αυτούς, σε πολλές περιπτώσεις, η προοπτική του sex χωρίς δεσμεύσεις.
Αυτό είναι μια αλήθεια που οι περισσότεροι άντρες αρνιούνται για να το παίξουν "ηθικοί" και οι περισσότερες γυναίκες επίσης αρνιούνται επειδή δεν τους αρέσει σαν πραγματικότητα.
Όμως ο στρουθοκαμηλισμός δεν ακυρώνει την αλήθεια , ούτε αντιμετωπίζει τα όποια προβλήματα προκαλεί το γεγονός αυτό στις σχέσεις των δύο φύλων.
Για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει να το κοιτάξεις κατάματα, όχι να το καλύψεις ή να υποκριθείς πως δεν υπάρχει.
Επίσης μια συζήτηση σε ένα forum έχει νόημα μόνο αν δεν μετατραπεί σε πεδίο εμπάθειας και προσωπικών αντιπαραθέσεων γιατί αν συμβεί αυτό τότε ο στόχος γίνεται απλά το να επικρατήσεις στη "μάχη" της συζήτησης περιφρονώντας πλέον τον πραγματικό στόχο που πάντα είναι το μάθεις κάτι καινούργιο, να γίνεις σοφότερος.
Όσο για το Μεταξουργείο θα πω μόνο ότι η έκφραση "σχέση χωρίς δεσμεύσεις" δεν παραπέμπει αναγκαστικά στην πορνεία ή σε οτιδήποτε άλλο, απλά εκφράζει μια κατάσταση με όποιο τρόπο κι' αν αυτή δημιουργηθεί.
Η γνώμη τώρα των φίλων που μίλησαν για τις Ελληνίδες μου φαίνεται αστεία, ανώριμη και τελείως άτοπη εξ ορισμού αλλά τους κατανοώ γιατί και γω κάποτε έτσι σκεφτόμουν.
Κατ' αρχάς δεν καταλαβαίνουν ότι αν ήταν Ρώσοι ή Βραζιλιάνοι θα έλεγαν για τις γυναίκες της πατρίδας τους ακριβώς τα ίδια που τώρα λένε για τις Ελληνίδες, γιατί με εκείνες θα έκαναν σχέσεις.
Η γυναικεία ανασφάλεια δεν έχει πατρίδα. Είναι στη φύση της γυναίκας.
Όσο για τα χλευαστικά σχόλια για τον Ελληνικό γυναικείο σωματότυπο, αυτά απλά δείχνουν σεξουαλική ανωριμότητα και άγνοια της πραγματικής ερωτικής απόλαυσης.
Ο άντρας που κάνει τέτοιου είδους σχόλιο είναι ακόμα παιδί σεξουαλικά (ανεξαρτήτως ηλικίας) και το μόνο που θα ήθελα να κάνω γι αυτόν θα ήταν να του ευχηθώ από καρδιάς να γνωρίσει κάποτε την πραγματική καύλα.
Η μέρα που ένας άντρας θα αμφισβητήσει τα πρότυπα που του έχουν επιβάλλει οι ομοφυλόφυλοι μόδιστροι των διεθνών οίκων μόδας, η μέρα που θα περιφρονήσει την "κούφια" λάμψη της βιτρίνας και θα αποφασίσει να ανοίξει την πόρτα και να ψάξει μέσα στο μαγαζί για την αληθινή ευχαρίστηση, η μέρα που θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται τι πραγματικά σημαίνει θυληκότητα είναι η μέρα που ο άντρας αρχίζει να ωριμάζει σεξουαλικά.
Ίσως όμως δεν συμβεί ποτέ στη ζωή του και πραγματικά θα είναι κρίμα να χάσει αυτήν την εξέλιξη.
Κρίνοντας καθαρά με σεξουαλικά κριτήρια η γνώμη μου είναι ότι οι Ελληνίδες είναι οι πιο "μουνάρες" γυναίκες που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Το πόσες γυναίκες και πόσες εθνικότητες έχω γνωρίσει δεν θα το αναφέρω γιατί δεν είμαι ούτε ψαράς ούτε κυνηγός. Ο καθένας ας κάνει τις δικές του υποθέσεις σύμφωνα με τη διαίσθησή του.
Από GSXR1000K6: ΦΙΛΕ XRS , ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ.. ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΑΠΛΑ ΣΠΑΩ ΠΛΑΚΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ! ΗΛΙΑΣ.
Ηλία καταλαβαίνω απόλυτα τα προβλήματα που αναφέρεις με τις παρελθούσες σχέσεις σου, άλλωστε όλοι λίγο-πολύ τα έχουμε περάσει.
Πίστεψέ με όμως , δεν είναι λύση ο αφορισμός και η ισοπέδωση όλων των Ελληνίδων γυναικών λόγω των, έστω πολλών, άσχημων εμπειριών μας.
Χωρίς να διεκδικώ το αλάνθαστο πιστεύω πως κατά βάθος είσαι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και πως αυτό σε συνδυασμό με τα συναισθηματικά σοκ που σου προκάλεσαν οι ατυχείς εμπειρίες σου, ήταν που δημιούργησε αυτήν την εχθρότητα που εισπράττω τώρα από σένα απέναντι στις Ελληνίδες γυναίκες.
Επειδή όμως η αντίληψη και το επίπεδό σου είναι σίγουρα πολύ υψηλότερα απ' αυτό που αρχικά (θέλεις να) δείχνεις , νομίζω πως το καλύτερο είναι να ξανασκεφτείς από την αρχή τα πράγματα αμφισβητώντας όλη την προηγούμενη αμυντική στάση σου και να αναθεωρήσεις ότι πιστεύεις ότι πρέπει να αναθεωρηθεί.
Μπορεί πρόσκαιρα να ένιωσες ευτυχισμένος -από σεξουαλική σκοπιά- με την τωρινή κατάσταση που περιέγραψες, όμως εμείς οι άντρες δεν είμαστε μόνο τα ένστικτά μας και σύντομα θα αρχίσει να σου λείπει μια λέξη, ένα χάδι, μια ματιά, μια ξεχωριστή στιγμή που μόνο ένα θυληκό που αναγνωρίζεις σαν σύντροφό σου μπορεί να σου προσφέρει.
Και πίστεψέ με αυτή η υπαρξιακή έλλειψη θα είναι πολύ χειρότερη από τη σεξουαλική.
Χωρίς να διεκδικώ το αλάνθαστο πιστεύω πως κατά βάθος είσαι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος
egw diladi den eimai euaisthitos?
den vgazw mia agapi gia olous tous antrwpous?
xaxaxaxxa
xaxaxaxaxaxa se ethikse tora e?xaxaxaxaxxa
ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,Η ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ.............esu ta edoses ola ayta na ipo8esw!!???elpizw mhn peis nai gt 8a se pw psefti..apla!!!gt otan dineis sevasmo pernis sevasmo..ktl ktl
Από booker29:e oso nanai egw eimai antrwpos me euaisthisies kai agapi gia olous tous synanthrwpous mou opws fenetai kai apo auta pou grafw stenaxwrethika twra
Μπορεί μεν να το λες ειρωνικά booker αλλά πιστεύω ότι και η δική σου στάση είναι εξ' αρχής επιθετική λόγω άμυνας.
Συνήθως οι άνθρωποι που γίνονται αναίτια επιθετικοι είναι αυτοί που έχουν πληγωθεί πολύ στο παρελθόν και δεν αντέχουν με τίποτα τη σκέψη ότι μπορεί να τους ξανασυμβεί αφού λόγω μεγαλύτερης ευαισθησίας υποφέρουν τα μέγιστα.
Για να είμαι ειλικρινής σε σένα δεν έχω αναφερθεί ακόμα γιατί σε υποψιάζομαι λίγο. :-)
Ο τρόπος που εκφράζεσαι μου θυμίζει ένα εξόριστο φίλο που είχα παλιότερα στο forum και περιμένω να διαπιστώσω αν κάνω ή όχι λάθος.
Από booker29:e oso nanai egw eimai antrwpos me euaisthisies kai agapi gia olous tous synanthrwpous mou opws fenetai kai apo auta pou grafw stenaxwrethika twraΜπορεί μεν να το λες ειρωνικά booker αλλά πιστεύω ότι και η δική σου στάση είναι εξ' αρχής επιθετική λόγω άμυνας. Συνήθως οι άνθρωποι που γίνονται αναίτια επιθετικοι είναι αυτοί που έχουν πληγωθεί πολύ στο παρελθόν και δεν αντέχουν με τίποτα τη σκέψη ότι μπορεί να τους ξανασυμβεί αφού λόγω μεγαλύτερης ευαισθησίας υποφέρουν τα μέγιστα. Για να είμαι ειλικρινής σε σένα δεν έχω αναφερθεί ακόμα γιατί σε υποψιάζομαι λίγο. :-) Ο τρόπος που εκφράζεσαι μου θυμίζει ένα εξόριστο φίλο που είχα παλιότερα στο forum και περιμένω να διαπιστώσω αν κάνω ή όχι λάθος.
e afou den exeis anaferthei se mena akoma tha stamatisw na stenaxwriemai
oxi den eimai autos gia na mhn psaxneis allo
epithesi einai h kaliteri amyna to leei kai o mourinio
epishs maresei to 4-4-2 xaxaxa
Από booker29:e afou den exeis anaferthei se mena akoma tha stamatisw na stenaxwriemai oxi den eimai autos gia na mhn psaxneis allo epithesi einai h kaliteri amyna to leei kai o mourinio epishs maresei to 4-4-2 xaxaxa
Πάντως ο Μουρίνιο άργησε να το καταλάβει αυτό γιατί στην Τσέλσι έπαιζε 3-5-1 και επέλεγε αμυντικογενείς παίκτες.
Γενικά πάντως μετά την μεγαλειώδη πορεία της Μπαρτσελόνα με καθαρά επιθετική αντίληψη, το ποδόσφαιρο τείνει παγκοσμίως να γίνει πιο επιθετικό. Ευτυχώς.
Από booker29:e afou den exeis anaferthei se mena akoma tha stamatisw na stenaxwriemai oxi den eimai autos gia na mhn psaxneis allo epithesi einai h kaliteri amyna to leei kai o mourinio epishs maresei to 4-4-2 xaxaxa Πάντως ο Μουρίνιο άργησε να το καταλάβει αυτό γιατί στην Τσέλσι έπαιζε 3-5-1 και επέλεγε αμυντικογενείς παίκτες. Γενικά πάντως μετά την μεγαλειώδη πορεία της Μπαρτσελόνα με καθαρά επιθετική αντίληψη, το ποδόσφαιρο τείνει παγκοσμίως να γίνει πιο επιθετικό. Ευτυχώς.
to kalitero systima einai to 4-4-2 to leei kai o gewrgiou xaxaxxa
4-3-3 epaize sthn tselsi pou sthn amyna ginotan 4-5-1
zitw h ethniki kathara deutera
Από siopi: kai elega pote 8a to girisete sto podosfero..xaxaxaxaxax apo profilaktika..sxeseis politiki epitelous ftasame k podosfero lol
Τι να κάνουμε Siopoula μου, δεν παύουμε να είμαστε και άντρες.
Γι' αυτό γράφουμε με παύσεις γιατί έχει συγχρόνως και ποδόσφαιρο στην TV :-)
Από booker29: to kalitero systima einai to 4-4-2 to leei kai o gewrgiou xaxaxxa 4-3-3 epaize sthn tselsi pou sthn amyna ginotan 4-5-1 zitw h ethniki kathara deutera
Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν έπαιζε 3-5-1 που είπα εγώ , εκτός αν είχαμε κάποια αποβολή :-)
Από XRS: Όσο για το Μεταξουργείο θα πω μόνο ότι η έκφραση "σχέση χωρίς δεσμεύσεις" δεν παραπέμπει αναγκαστικά στην πορνεία ή σε οτιδήποτε άλλο, απλά εκφράζει μια κατάσταση με όποιο τρόπο κι' αν αυτή δημιουργηθεί.
Αυτό εννοούσα χρήστο.. σχέση χωρίς δεσμεύσεις βρίσκει κανείς πολύ εύκολα χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει.. και για όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ.. δε μένω στον Άρη κι εγώ, ούτε σε ροζ συννεφάκια. Μεγαλώνοντας όμως νομίζω ότι τις ίδιες ανάγκες ψυχικής επικοινωνίας και συντροφικότητας τις έχουν όλοι.. ακόμη και τα δύο τυπάκια εδώ, που έπεσαν απ τον ουρανό..
Από XRS:
Από XRS: Μπορεί μεν να το λες ειρωνικά booker αλλά πιστεύω ότι και η δική σου στάση είναι εξ' αρχής επιθετική λόγω άμυνας. Συνήθως οι άνθρωποι που γίνονται αναίτια επιθετικοι είναι αυτοί που έχουν πληγωθεί πολύ στο παρελθόν και δεν αντέχουν με τίποτα τη σκέψη ότι μπορεί να τους ξανασυμβεί αφού λόγω μεγαλύτερης ευαισθησίας υποφέρουν τα μέγιστα. Ο τρόπος που εκφράζεσαι μου θυμίζει ένα εξόριστο φίλο που είχα παλιότερα στο forum και περιμένω να διαπιστώσω αν κάνω ή όχι λάθος.
Από XRS: Όσο για το Μεταξουργείο θα πω μόνο ότι η έκφραση "σχέση χωρίς δεσμεύσεις" δεν παραπέμπει αναγκαστικά στην πορνεία ή σε οτιδήποτε άλλο, απλά εκφράζει μια κατάσταση με όποιο τρόπο κι' αν αυτή δημιουργηθεί.Αυτό εννοούσα χρήστο.. σχέση χωρίς δεσμεύσεις βρίσκει κανείς πολύ εύκολα χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει.. και για όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ.. δε μένω στον Άρη κι εγώ, ούτε σε ροζ συννεφάκια. Μεγαλώνοντας όμως νομίζω ότι τις ίδιες ανάγκες ψυχικής επικοινωνίας και συντροφικότητας τις έχουν όλοι.. ακόμη και τα δύο τυπάκια εδώ, που έπεσαν απ τον ουρανό..
me tis klassikes ellinides me tis ksinismenes moures kai thn koutoponiria einai poli dyskolo
auto leme edw kai 160 minimata
eimai theostaltos afou epesa apton ourano,na me akous xaxxaxaxax
xa siga na min sou po edo etsi kai exeis gemisi ton topo me post na sou poume kai pos vazoun videakia??? Από booker29: Από anemos3: pws vazete ta videakia?
xa siga na min sou po edo etsi kai exeis gemisi ton topo me post na sou poume kai pos vazoun videakia??? Από booker29: Από anemos3: pws vazete ta videakia?